fbpx

Davex Wool – Haine din lână merinos și materiale speciale

Totul a pornit de la un vis. O dorință de a fi cât mai aproape de natură și cât mai activi. Pasionați de sport și de mișcare în aer liber, am descoperit lâna merinos, aceasta soluție ingenioasă a naturii, care protejează corpul uman, chiar și în condiții de vreme neprietenoasă. Mai târziu, când au apărut cei doi copii în viata noastră, am dorit sa ii protejăm și sa le insuflăm grija fată de natură.

Preocupați de o dezvoltare armonioasă și naturală, fiind deveniți părinti, am ales cu aceleași principii fata de mediu, lâna merinos, pentru hăinuțele lor. Totul pentru ca cei mici să se poată mișca în voie, nestingheriți. Si astfel, din dorința de le a oferi celor doi băieți, David și Alex, ce este mai bun și mai delicat cu pielea lor, a luat naștere Davex Wool.

De altfel, jumătatea mai tânără a familiei noastre dă numele acestui vis frumos, devenit astăzi realitate. Insa grija noastră fata de natură nu se oprește aici. Primăvara plantam legume în propria gradină, ca vara, în diminețile răcoroase, sa culegem roadele. Ne străduim sa reducem poluarea atât cât ne sta în putință, reciclăm consumabilele și alegem întotdeauna materialele biodegradabile.

Ne purtam copii aproape de pieptul nostru, ii hrănim cu dragoste și suntem mari susținători ai alăptatului.Iar acum, va invităm să revenim împreună la origini. Să redescoperim lucrurile simple, sa ne privim copiii cum aleargă în voie, în timp ce lâna merinos are grijă să le fie bine ☺

CART