fbpx
Calitatea produselor Davex Wool – pentru cei mici și cei mari!

Curiozitatea multora a fost și este legată de hainele de lână. De aici a pornit și Davex Wool, ne-am gandit în momentul când au apărut pe lume micuții noștrii, să le oferim haine de calitate, din lână, in, bumbac organic, ca în vremurile bunicilor noștrii. Mai ține-ți minte puloverele, șosetele, bluzele, împletite de bunicile voastre? Davex Wool asta face, vă oferă produse de calitate pentru cei mici dar pe viitor și pentru cei mari.

Cel mai bun tip de lână este merinos, provenit de la o specie de oi care are fibrele foarte subțiri și moi, astfel hainele sunt comode, lejere și usșoare. Putem spune că produsele Davex Wool oferă o elasticitate de peste 80%, adaptându-se formelor corpului, având o textură pufoasă, aerisită, foarte comodă la purtare, rezistenă mecanică puțin mai scăzută.

Gândiți-vă că iarna scăpați de grijile în care vă puneți problema că cei mici vor resimții frigul, straturile de lână fiind foarte bine compactate, oferă o izolare completă a corpului, păstrând constantă temperatura.

Lâna merinos reține căldura dar în același timp este foarte respirabil acesta considerându-l un avantaj venit pentru noi toți dar și pentru cei mici, în cele mai friguroase luni. Dacă acorzi atenția necesară poți pune pe cel mic și o pereche de colanți care să îl facă paractic izolat 99%, ca un adevărat luptător viking. Garantăm că nu o să danseze pentru că materialele nu gâdilă, nu înțeapă și nici nu o să îl jeneze.

Davex Wool vă oferă cele mai bune produse și cea mai bună calitate, iar dacă hainele achiziționate de la noi, sunt îngrijite adecvat, rezită mult timp și sunt la fel de calitative și peste ani și ani, mult mai eficiente decât cele sintetice, având proprietăți care nu se degradează în timp. Lâna merinos este un material foarte funcțional și dinamic care se comportă bine, arată bine și mai ales ține de cald. Putem spune că un tricou de lână nu ar arăta caraghios nici pe cei mari, dar totul depinde de gusturile noastre.

Bine ati poposit pe blogul Davex Wool, locul unde veti gasi nu doar informatii practice despre lana merinos si produsele noastre, ci si lucruri interesante si deopotriva amuzante din “universul lanos”. Noi suntem Diana, Cristi,  Alex si David, echipa de fier a unui vis, mai deunazi, devenit astazi realitate.

Iubirea fata de lana merinos ne-a adus aici, in fata voastra, ca cei dintai sustinatori ai utilizarii resurselor naturii, indiferent ca este vorba de haine, hrana sau, de ce nu, energie electrica regenerabila.

 Credem cu tarie ca fiecare dintre noi poarta responsabilitatea unui Pamant mai “curat”, iar fibrele merinos fac parte din acest demers personal al familiei noastre de a ne intoarce pe cat posibil la origini.

Produsele noastre sunt dedicate copiilor liberi, bebelusilor cu a lor piele delicata, si promit distractie si gentilete maxima. Certificate dupa cele mai inalte standarde, ne straduim sa va oferim o gama diversificata atat din punct de vedere practic, cat si ca design. Unde mai pui ca, inainte de a fi lansate, hainutele Davex Wool sunt greu incercate si testate de cei doi nazdravani ai familiei?!

Va asteptam si pe voi sa le testati si ne spuneti cat de tare s-au distrat copiii in merinos. Feedback-ul vostru este esential pentru noi, pentru ca nu ne dorim decat mamici, tatici si pitici fericiti. In plus, va asteptam pe pagina de Facebook, ca sa ne cunoastem mai bine, sa povestim, sa va aflam preferintele, sugestiile, impresiile.

Iar daca nu v-ati convins inca de “superputerile” lanii merinos, stati aproape! Urmeaza o serie de articole de-a dreptul revelatoare!

Stay tuned, merino lovers!

CART