fbpx
Davex Wool va ureaza, bine ati venit pe platforma noastra.

Bine ati venit, bine ne-am gasit!

 

Bine ati poposit pe blogul Davex Wool, locul unde veti gasi nu doar informatii practice despre lana merinos si produsele noastre, ci si lucruri interesante si deopotriva amuzante din “universul lanos”. Noi suntem Diana, Cristi,  Alex si David, echipa de fier a unui vis, mai deunazi, devenit astazi realitate.

Iubirea fata de lana merinos ne-a adus aici, in fata voastra, ca cei dintai sustinatori ai utilizarii resurselor naturii, indiferent ca este vorba de haine, hrana sau, de ce nu, energie electrica regenerabila ☺ Credem cu tarie ca fiecare dintre noi poarta responsabilitatea unui Pamant mai “curat”, iar fibrele merinos fac parte din acest demers personal al familiei noastre de a ne intoarce pe cat posibil la origini.

Produsele noastre sunt dedicate copiilor liberi, bebelusilor cu a lor piele delicata, si promit distractie si gentilete maxima. Certificate dupa cele mai inalte standarde, ne straduim sa va oferim o gama diversificata atat din punct de vedere practic, cat si ca design. Unde mai pui ca, inainte de a fi lansate, hainutele Davex Wool sunt greu incercate si testate de cei doi nazdravani ai familiei?!

Va asteptam si pe voi sa le testati si ne spuneti cat de tare s-au distrat copiii in merinos. Feedback-ul vostru este esential pentru noi, pentru ca nu ne dorim decat mamici, tatici si pitici fericiti. In plus, va asteptam pe pagina de Facebook, ca sa ne cunoastem mai bine, sa povestim, sa va aflam preferintele, sugestiile, impresiile.

Iar daca nu v-ati convins inca de “superputerile” lanii merinos, stati aproape! Urmeaza o serie de articole de-a dreptul revelatoare!

Stay tuned, merino lovers!

 

CART